Aloe Body Toning Kit

aloebodytoningkit

Aloe Body Toning Kit va va ajuta sa va rasfatati corpul cu unele dintre cele mai bune produse Forever Living Products Romania, sa va tonifiati corpul sau sa va remodelati silueta, recapatand tonusul si diminuand celulita. Produsele ce compun trusa Aloe Body Toning Kit contin diverse extracte vegetale europene si agenti care provoaca incalzirea tesuturilor capabile sa elimine toxinele si sa stimuleze circulatia, mobilizand fluidele aflate in depozitele celulitice.

Trusa Aloe Body Toning Kit este alacatuita din urmtoarea suita de produse:

  • Aloe Body Conditioning Crème – se foloseste local, fara folie;
  • Aloe Body Toner – se utilizeaza alaturi de folia de celofan ce este inclusa in set;
  • Aloe Bath Gelee – gel de dus pe baza de aloe vera pentru o experienta calmanta si relaxanta. Se foloseste alaturi de o lufa

In concluzie, aveti toate motvele pentru  a folosi Aloe Body Toning Kit care vor permite corpului dumneavoastra sa arate perfect.

Modul de utilizare:

  • Aloe Body Toning Kit poate sa va aduca satisfactii mai mult decat va asteptati, cu conditia sa fie folosit corect. De aceea se recomanda urmarirea cu mare atentie a instructiunilor prezente in fiecare produs;
  • Cand folositi folia de celofan, acoperiti numai urmatoarele parti: partea inferioara a toracelui, imediat sub zona mamara, partea superioara a coapselor si bratelor.
  • Urmatoarele regiuni ale corpului pe care va recomandam sa NU le acoperiti cu folie sunt: gambele, antebratele, partea superioara a toracelui, mai sus de regiunea mamara pana la umeri

In plus fata de recomandarile de mai sus, se recomanda a nu se folosi impachetarea cu folie in perioada sangerarii menstruale, daca ati suferit interventii chirurgicale de data recenta, pe perioada sarcinii, sau in cazul in care exista diverse probleme medicale precum cele coronariene, cardiace, circulatorii sau flebitice. De asemenea se recomanda a se consulta medicul inainte de a proceda la impachetarea cu folie.

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever