Beneficii de neegalat aduse de catre afine

Nutrientii continuti de catre afine le transforma pe acestea in niste superalimente, lucru datorat in special bogatiei de nutrienti benefici pentru sanatate. Astfel, afinele se afla intr-o companie selecta reprezentata de cele mai benefice alimente pentru sanatate. Alimentele de care obisnuim sa spunem ca sunt niste super-alimente in general contin din plin  antioxidanti, acizi grasi critici alaturi de aminoacizi esentiali si fitonutrienti.

Afinele contin o mare cantitate de fitonutrienti cu proprietati unice cu efecte antioxidante unice.

Originea afinelor este legata de America de Nord, crescand in arbusti cu o inaltime ce incepe de la 8-10 centrimetri ajungand chiar si pe la 5-6 metri inaltime.

 Acest fruct contine cantitati impresionante de antioxidanti denumiti si antocianidine. Acesti antioxidanti reusesc sa neutralizeze efectele negative ale radicalilor liberi. Mai mult decat atat, antocianidele contribui la imbunatatirea integritatii capilarelor, sporind in paralel si efectele benefice ale vitaminei C.

Una dintre principalele efecte pozitive aduse de consumul de afine este stimularea activitatii creierului. Calitatile antioxidante ale afinelor s-au dovedit a fi foarte utile in ceea ce priveste stabilizarea functiilor creierului , dar si pentru protejarea tesuturilor neuronale de stresul oxidativ. Mai multe studii au aratat ca printre efectele pozitive ale consumului de afine se numara si imbunatatira performantelor memoriei dar si diminuarea semnificativa a simptomelor de depresie.

Puterea antioxidativa a afinelor creste cu cat sunt mai coapte aceste minuate fructe. Va puteti da seama de stadiul de coacere al acestor fructe cu cat culoarea se apropie de un albastru intunecat. Cel mai bun sezon de cules afine este intre lunile iunie si august. Adesea, fructele de padure in general sunt culese la maturitatea lor maxima, apoi urmand procesul de congelare al acestora.

Afinele mai contin si alti fitonutrieni precum taninuri, resveratrol, pterostilbene si flavonols. Toate aceste ingrediente si-au dovedit odata cu trecerea timpului calitatile in ceea ce priveste combaterea inmultirii celulelor canceroase.

Forever Living Products va pune la dispozitie un produs ce imbina intr-un mod foarte armonios calitatile plantei aloe vera, acolo unde Forever Living Products este un lider de necontestat, cu cele ale afinelor, rezultand un produs exceptional: Aloe Berry Nectar.

Aloe Berry Nectar este apreciat si de catre copii, dar si de catre adulti pentru calitatilesale deosebite, dar si pentru exceptionalul sau gust. Ne puteti contacta pentru mai multe informatii la numerele de telefon 0765.136.571 sau 0733.048.538.