Construieste-ti afacerea Forever in 10 pasi simpli

Pasul nr. 1: Nu face nimic de unul singur, cel puțin la început. Rolul sponsorului este să te ajute, așa că nu ezita să-i ceri ajutorul. Astfel, te pui la adăpost de multe greșeli care ți-ar putea îngreuna călătoria.

Pasul nr. 2: Lucrează eficient pe baza listei de nume. Sponsorul te va ajuta s-o întocmești și s-o menții mereu actualizată. Acesta este un instrument de afaceri valoros, care va determina cât de departe vei ajunge.

Pasul nr. 3: Foloseşte produsele – de asta depinde succesul tău. Există 4 tipuri de start, în funcție de suma investită în produse, despre care sponsorul probabil că ți-a vorbit deja. Cu cât iei startul mai puternic, cu atât vei avea succes mai repede.

Pasul nr. 4: Ai încercat produsele și ești mulțumit de ele? Atunci este timpul să începi să le recomanzi și altora: alături de sponsor, invită-i la prezentări şi pe oamenii din lista ta de nume.

Pasul nr. 5: Participă la prezentările echipei tale și la toate evenimentele companiei. Organizează chiar tu prezentări la tine acasă sau on-line. La început, acestea vor fi susținute de sponsor, dar, pe măsură ce câştigi experiență, le vei susține chiar tu.

Pasul nr. 6: Învață totul despre produse și Planul de Marketing. Un reportofon, o agendă și Politicile Companiei te vor ajuta să nu pierzi nimic din ce se prezintă la întâlniri. În plus, dacă notezi tot ceea ce prezintă sponsorul îl şi edifici în fața prospecților tăi.

Pasul nr. 7: Întâlnește-te a doua oară cu prospecții, pentru a afla ce au înțeles. Această tehnică se mai numește follow-up. Sponsorul vine cu tine și la această întâlnire și-ți arată ce ai de făcut.

Pasul nr. 8: Este foarte important să-ți cunoști motivația, „de ce-ul” care te ține în mișcare. Dacă încă nu știi unde vrei să ajungi, acum este momentul să afli. Din nou, sponsorul te va ajuta și veți întocmi împreună caietul de visuri.

Pasul nr. 9: Învață să-ți planifici succesul: dacă îți planifici activitatea în cicluri de 3 luni, la sfârșitul primului an în Forever poți atinge deja nivelul de Manager.

Pasul nr. 10: Învață profesia, ca să poți fi un bun profesionist. Participă la toate evenimentele și seminariile companiei și creează-ți imaginea unui om de afaceri de succes. Reuşita nu se va lăsa așteptată. Atunci când vei putea bifa în dreptul fiecăruia dintre acești pași, afacerea ta va fi deja una de succes. Îți dorim spor la treabă și suntem nerăbdători să te aplaudăm pentru marea ta reușită!