Conturul ochilor si modul de abordare Forever

Deoarece fiecare modificare aparuta la nivelul acestei regiuni atrage atentia asupra unei cauze diferite, Forever Living Products a conceput produse cu formule specifice, bazate pe actiunea unor substante intens-active, recunoscute prin efectul lor benefic.

Pentru o demachiere delicata, dar eficienta, Forever Living Products a creat un produs non-gras, capabil sa elimine orice urma de make-up (hidrofob-waterprof sau hidrofil-clasiv). Sonya Aloe Eye Makeup Remover contine gel stabilizat de aloe vera, aminoacizi, carbohidrati si este un produs indispensabil oricarei persoane care foloseste farduri pentru pleoape.

Exfoliating Cleanser – emulsie demachianta ce actioneaza eficient, dar delicat, pentru indepartarea rapida a oricarei urme de make-up, contine miraculosul gel stabilizat de aloe vera, alantoina si vitamina C.

Aloe Activator – contine gel stabilizat de aloe vera, alantoina, enzime, aminoacizi si polizaharide, fiind un produs cu multiple utilizari, ideal pentru hidratarea si curatirea in profunzime a unei regiuni atat de delicate; poseda un pH usor acid, situat la valororo de 4,5.

Forever Alluring Eyes – reduce aspectul ridat, cearcanele si pungile de sub ochi datorita actiunii hidratante si calmante a gelului stabilizat de aloe vera, vitaminei E naturale, esterilor de jojoba, glicerinei, squalenului, hialuronatului de sodiu si confera o exceptionala protectie fata de actiunea UVA si UVB datorita filtrelor si agentilor-ecran din formula (tocoferol, dioxid de titan).