Despre importanta acizilor grasi omega 3

Artic-sea omega 3 este un supliment nutritiv necesar unui organism sanatos si reuneste avantajele  cercetari in domeniul cardio-vascular.capsulele de Artic Sea Omega 3 ofera o sursa deacizi grasi Omega 3 combinati cu uleiul de peste sursa de acizi Omega 9. Acizii grasi au mai multe functii,aceea de constructie a membranelor celulare si organizmul ii folosete la constituirea tesutului adipos sau subcutanat,necesar pentru a acoperi si proteja organele interne. In urma unor cercetari indelungate, acizii grasi Omega-3 care se gasesc in pestele de apa rece de mare adancime,pot oferi numeroase efecte benefice sanatatii.Lipsa acestora poate duce la boli oculare,probleme dermatologice, furnicaturi in picioare.

Factor de risc in aparitia bolilor de inima este prezenta colesterolului in sange. Colesterolul provine din doua surse. Este creat de ficat sau este adus prin aport alimentar,produse de origine animala, lactate, galbenusul de ou.ficatul produce 80%din colesterolul din corp.Atunci cand in sange se gasesc cantitati prea mari de colesterol si trigliceride, acestea se pot depune pe peretiisi pot bloca circulatia sangelui. Sanatatea sistemului cardiovascular si a inimii depinde de circulatia sangelui care transporta oxigenul si elementele nutritive. Omega 3sunt acizi grasi polinesaturati, sunt esentiali deoarece nu pot fi produsi de organism si ca urmare trebuiesc  introdusi in organism prin alimente. Beneficiile consumului acizilor grasi polinesaturati prezenti si in Artic Sea Omega-3(EPAsi DHA).

Omega 9 sunt acizi grasi nesaturati care se gasesc in masline  si sunt consumati in locul grasimilor saturate,are loc o scadere semnificativa a grasimilor din sange,micsorandriscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Aceasta combinatie de acizii Omega3 si Omega9 ofera un supliment nutritiv care regleaza nivelul colesterolului din sange Forever Artic Sea Omega 3. Suplimentul nutritiv de calitate superioara a fost  descoperit de  cercetatori  in domeniul nutritiei al  Firmei Forever Living Prodcts.

Nutritionistii firmei FOREVER LIVING PRODUCTS au conceput acest produs obtinut din ulei de peste marin si ulei de masline, care ajuta metabolismul  lipidic la refacere. Se recomanda bolnavilor cardiaci, hipertensiune arteriala asociat cu GELUL DE ALOE VERA scazand nivelul colesterolului.