Prostata si Forever Pro 6

foreverPro6

Prostata este un organ glandular, de forma unei castane, care inconjoara portiunea initiala a uretrei la barbat, adica tubul prin care urina si lichidul seminal ies din corp. Se estimeaza ca peste 50% din barbatii de peste 50 de ani si mai mult de 70% din barbatii de peste 70 de ani dezvolta probleme cauzate de functionarea defectuoasa a prostatei. Studii recente au demonstrat ca una dintre cauzele majore de deces la barbatii nefumatori este cancerul de prostata. Chiar daca nici un producator de medicamente sau suplimente nutritive nu poate pretinde ca produsul sau vindeca aceasta boala, totusi suportul nutritional adus pentru buna functionare a prostatei nu este lipsit de sens.

Forever Pro 6 va ajuta sa va mentineti prostata in limite normale. Forever Pro 6 contine un amestec de sase vitamine, minerale si plante care contribuie la mentinerea prostatei intr-o buna stare. In aceasta combinatie extrem de sanatoasa este introdusa si licopena, un antioxidant puternic care ajuta la functionarea corecta a prostatei o data cu inaintarea in varsta. Licopina se gaseste in mod natural in rosii, dar ar trebui sa mancati rosii la fiecare masa pentru a sesiza beneficii semnificative – nu este o sarcina usoara nici macar pentru cei care iubesc rosiile! Forever Pro 6 rezolva aceasta dilema nutritionala. O tableta de Pro 6 contine de cateva ori mai multi antioxidanti decat o singura rosie. 3 tablete de Pro 6 consumate zilnic va asigura intreaga cantitate de vitamine si minerale necesare bunei functionari a prostatei.

De asemenea, Pro 6 contine inca doi antioxidanti foarte puternici, vitamina E si seleniu, care apara organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi. Pentru un plus de siguranta asupra efectelor benefice, s-au adaugat Saw Palmetto, pygeum si Beta Sitosterol, pentru a crea un supliment nutritiv echilibrat.
Pe langa faptul ca asigura buna functionare a prostatei, se pare ca Beta Sitosterolul ajuta la mentinerea nivelului colesterolului in limite normale.

Concentrand puterea acestor ingrediente benefice intr-un produs usor de luat, Forever Living Products a creat unul dintre cele mai puternice suplimente nutritive pentru mentinerea sanatatii prostatei existente astazi pe piata!

PRET CONSUMATOR
PRET DISTRIBUITOR (REDUS CU 15%)
34.14 Euro
28.99 Euro
*** Pretul de vanzare este pentru aceia dintre dumneavoastra care nu vor sa-si procure o legitimatie de consumator, oricum GRATUITA, altfel spus consumatori ocazionali.

PRETUL DE DISTRIBUITOR (cu 15% mai mic decat pretul de consumator) este pentru aceia dintre dumneavoastra care FAC O COMANDA DE MINIM 50 EURO + TVA, si care aleg sa-si procure o LEGITIMATIE DE CONSUMATOR (GRATUITA), in felul acesta beneficiind de urmatoarele avantaje:

- reducerea de 15% este valabila PE VIATA;- pot recomanda si altora produsele Forever, fiind recompensati de catre firma Forever Living Products Romania cu bani;
- devenind consumatori fideli pot beneficia de reduceri de pana la 36%;
- pot comanda DIRECT LA FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nedepinzand de nimeni altcineva;
- dintr-un consumator multumit puteti dezvolta o afacere si beneficia de facilitatile planului de marketing ce ofera numeroase posibilitati de obtinere a unor venituri direct proportionale cu implicarea fiecaruia

– MATERIALE INFORMATIVE, PREZENTARI LIVE DE PRODUSE, SPRIJIN PENTRU DEZVOLTAREA UNEI AFACERI (pentru cei ce doresc acest lucru)