Forever Sonya Delicious Lipsticks

1395651569.7517

Forever Sonya Delicious Lipsticks este un ruj a carui formula este inspirata din proprietatile benefice ale plantei aloe vera, fiind unul dintre putinele produse similare regasite pe piata care contine aloe vera. Forever Sonya Delicious Lipsticks nu este altceva decat alegerea cea mai inspirata pentru obtinerea unui machiaj delicios, perfect si intens al buzelor.

Forever Sonya Delicious Lipsticks va este oferit in numar de douasprezece nuante deosebite, de la cele dramatice la cele naturale, fiecare posedand un delicat parfum de vanilie delicioasa, toate aceste calitati fiind numai pentru obtinerea unor buze perfecte.

Modul de intrebuintare al produsului:

  • Se recomanda ca inceperea machiajului buzelor sa se faca cu Forever Sonya Defining Eye Pencil;
  • Pentru aplicarea Forever Sonya Delicious Lipsticks recomandam folosirea pensulei Lip din cadrul trusei Forever Sonya Master Brush Collection. Pentru obtinerea unor nuante deosebite si delicioase puteti combina dou sau mai multe nuante;
  • Machiajul buzelor se va finisa cu Luscious Lip Colour

Suntem siguri ca la sfarsit veti obtine buze perfect colorate si conturate pentru a avea un zambet perfect pe intreg parcursul zilei.

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever

Ma intereseaza acest produs Forever

Adresa de email nu va fi facuta publica Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>