Frumusetea se invata

FRUMUSEŢEA SE ÎNVAŢĂ

Fiecare anotimp ne modelează într-un fel sau altul. Pe timpul iernii, pielea capătă un aspect tern, lipsit de luminozitate şi vitalitate, sub influenţa frigului, a vântului, a schimbărilor bruşte de temperatură.

Ce avem de făcut pentru a-i reda strălucirea şi vitalitatea? Dacă natura se trezeşte la viaţă fără ca noi să depunem vreun efort, ne închipuim, mai ales în prima parte a vieţii, că refacerea pielii şi regenerarea ei se produc în acelaşi mod – aşteptând. Cu timpul ne dăm seama că nu este aşa. Realizăm, totuşi, că printr-o disciplină zilnică şi o îngrijire adecvată a tenului îi putem păstra frumuseţea. Vă propunem, în această primăvară, un program de frumuseţe în trei paşi:

1. Scăpăm de celulele moarte aşa cum scăpăm de hainele uzate, vechi.

2. Hidratăm pielea la suprafaţă şi în profunzime.

3. Sprijinim acest proces din interior spre exterior.

PASUL 1 – GOMAJUL

Gomajele ne ajută să eliminăm celulele moarte. Dar cum gomajul se realizează numai pe un ten curat, începem cu etapa de curăţare – demachierea ansamblului faţă – gât-decolteu cu ajutorul emulsiei demachiante Aloe Purifying Cleanser din Sonya Skin Care Kit sau cu Aloe Cleanser din Aloe Fleur de Jouvance.  Continuăm cu aplicarea loţiunii tonice Aloe Refreshing Toner sau Rehydrating Toner. Pentru ca produsul de gomaj să fie eficient, vă recomandăm ca înainte de gomaj să înmuiem tenul prin aplicarea unui strat subţire de Aloe Vera Gelly. Lăsăm să acţioneze 5-10 minute, mai ales pentru tenurile uscate, pentru care nu sunt indicate băile de abur. Abia acum realizăm gomajul. Putem folosi Aloe Scrub sau Aloe Deep Cleansing Exfoliator pentru ten, iar pentru corp Aloe Scrub sau Relaxation Bath Salts aplicate pe lufa împreună cu Aloe Bath Gelee sau Relaxation Shower Gel. Aceste produse se recomandă şi celor mai sensibile epiderme şi e bine să fie aplicate de două ori pe săptămână.

PASUL 2 – HIDRATAREA

Forever Living ne oferă multe variante. Putem folosi zilnic unul dintre produsele:

  • Aloe Lotion, datorită conţinutului de Aloe vera, vitamina E şi ulei de jojoba
  • Aloe Balancing Cream, bogată în Aloe vera şi agenţi hidratanţi de excepţie
  • Aloe Deep Moisturizing Cream, cu extract de scoarţă de pin, gel stabilizat de Aloe vera şi ceramide ce contribuie la refacerea hidratării cutanate. Pentru rezultate cât mai bune, se recomandă folosirea concomitentă a Sonya Aloe Nourishing Serum.  Aplicăm, de două ori pe săptămână, Marine Mask pentru curăţare profundă şi hidratare intensă, datorită mineralelor marine din diferite specii de alge ce completează acţiunea de refacere cutanată a gelului stabilizat de Aloe vera.

PASUL 3 – DIN INTERIOR SPRE EXTERIOR

Folosim suplimente alimentare pentru a ne completa dieta zilnică, astfel încât sănătatea din interior să se reflecte în exterior. O viata de excepţie!

Ma intereseaza acest produs Forever

Adresa de email nu va fi facuta publica Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>