Frumusetea se invata

Fiecare anotimp ne modeleaza intr-un fel sau altul. Pe timpul iernii, pielea capata un aspect tern, lipsit de luminozitate si vitalitate, sub influenta frigului, a vantului, a schimbarilor bruste de temperatura.

Ce avem de facut pentru a-i reda stralucirea si vitalitatea?

Daca natura se trezeste la viata fara ca noi sa depunem vreun efort, ne inchipuim, mai ales in prima parte a vietii, ca refacerea pielii si regenerarea ei se produc in acelasi mod – asteptand. Cu timpul ne dam seama ca nu este asa. Realizam, totusi, ca printr-o disciplina zilnica si o ingrijire adecvata a tenului ii putem pastra frumusetea. Va propunem, in aceasta primavara, un program de frumusete in trei pasi:

  1. Scapam de celulele moarte asa cum scapam de hainele uzate, vechi.
  2. Hidratam pielea la suprafata si in profunzime.
  3. Sprijinim acest proces din interior spre exterior.

PASUL 1 – GOMAJUL

Gomajele ne ajuta sa eliminam celulele moarte. Dar cum gomajul se realizeaza numai pe un ten curat, incepem cu etapa de curatare – demachierea ansamblului fata- gat-decolteu cu ajutorul emulsiei demachiante Aloe Purifying Cleanser din Sonya Skin Care Kit sau cu Aloe Cleanser din Aloe Fleur de Jouvance.

Continuam cu aplicarea lotiunii tonice Aloe Refreshing Toner sau Rehydrating Toner. Pentru ca produsul de gomaj sa fie eficient, va recomandam ca inainte de gomaj sa inmuiem tenul prin aplicarea unui strat subtire de Aloe Vera Gelly. Lasam sa actioneze 5-10 minute, mai ales pentru tenurile uscate, pentru care nu sunt indicate baile de abur. Abia acum realizam gomajul. Putem folosi Aloe Scrub sau Aloe Deep Cleansing Exfoliator pentru ten, iar pentru corp Aloe Scrub sau Relaxation Bath Salts aplicate pe lufa impreuna cu Aloe Bath Gelee sau Relaxation Shower Gel. Aceste produse se recomanda si celor mai sensibile epiderme si e bine sa fie aplicate de doua ori pe saptamana.

PASUL 2 – HIDRATAREA

Forever Living ne ofera multe variante. Putem folosi zilnic unul dintre produsele:

  • Aloe Lotion, datorita continutului de Aloe vera, vitamina E si ulei de jojoba
  • Aloe Balancing Cream, bogata in Aloe vera si agenti hidratanti de exceptie
  • Aloe Deep Moisturizing Cream, cu extract de scoarta de pin, gel stabilizat de Aloe vera si ceramide ce contribuie la refacerea hidratarii cutanate. Pentru rezultate cat mai bune, se recomanda folosirea concomitenta a Sonya Aloe Nourishing Serum.

Aplicam, de doua ori pe saptamana, Marine Mask pentru curatare profunda si hidratare intensa, datorita mineralelor marine din diferite specii de alge ce completeaza actiunea de refacere cutanata a gelului stabilizat de Aloe vera.

PASUL 3 – DIN INTERIOR SPRE EXTERIOR

Folosim suplimente alimentare pentru a ne completa dieta zilnica, astfel incat sanatatea din interior sa se reflecte in exterior.

O primavara de exceptie!