Luscious Lip Colour

Luscious_Lip_Colour

          Ruj cu o gama larga de nuante menite a conferi stralucire buzelor dumneavoastre, Sonya Luscious Lip Colour completeaza gama de produse cosmetice oferite de catre Forever Living Products.
Sonya Luscious Lip Colour se remarca prin texura sa bogata si hranitoare, cu un continut bogat in aloe vera, ideala pentru hidratarea buzelor. Mai mult decat atat, pensula produsului a fost conceputa pentru a acoperi perfect si conferi contur buzelor. Sonya Luscious Lip Colour se va folosi impreuna cu o oglinda pentru a finiza perfect conturul buzelor, dar si pentru o aplicare sigura. Nuantele produsului Sonya Luscious Lip Colour sunt stralucitoare, ideale pentru a va asigura un zambet senzational si pentru a atrage lumina.
Sonya Luscious Lip Colour poate fi aplicat in mod individual, pentru a conferi o infatisare naturala si delicata sau peste nuanta pe care dumneavoastra o preferati de Delicious Lipstick. In acest fel, va puteti crea propriul stil de machiaj, imbinand in stil propriu nuantele favorite.

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever