Aloe Vera Gel Forever

Aloe Vera Gel excelent pentru imunitate

Cand spui Aloe Vera spui Aloe Vera Gel – Unul dintre cele mai apreciate supliemente nutritive prezente pe piata, fiind cel mai apreciat produs pe baza de aloe vera de la Forever Living Products  – Imaginati-va ca beti dintr-o frunza de Aloe Vera din care tocmai ati taiat o felie! Direct din planta! Gelul stabilizat de Aloe Vera este cu adevarat unul din lucrurile cele mai naturale pe care le puteti avea!
Miraculoasele frunze de aloe vera contin peste 75 de factori nutritivi si peste 200 de compusi activi, dintre care enumeram: 20 minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi (7 din cei 8 esentiali si 11 neesentiali) si 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C, D, E). Acest gel de aloe vera, ce contine forma stabilizata de aloe vera – brevet inregistrat – este preferat de cei preocupati de normofunctionalitatea tubului digestiv, de echilibrarea metabolismului si de mentinerea unui nivel optim de energie.

Acest produs, Aloe Vera Gel este, de altfel, cel dintai care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, organism care a atestat puritatea si vascozitatea gelului de aloe vera. Prezenta pulpei si a sucului obtinut din frunza de aloe vera autentifica acest dar al naturii. Poate fi consumat zilnic – ca atare sau in amestec cu suc de fructe – si ramane unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente.

Gelul de Aloe Vera ar putea avea efecte ca:
 • imunostimulator: da un urias impuls sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului in caz de alergii diferite, astm bronsic, boli imunitare, boli tumorale;
 • detoxifiant: gelul de aloe vera ajuta la detoxifierea organismului, aceasta purificare ajungand pana la nivel celular. Datorita acestui fapt a fost denumit “detergentul tubului digestiv”;
 • gelul de aloe vera regleaza metabolismul, curatand si in acelasi alimentand organismul cu substante esentiale;
 • se dovedeste foarte util in problemele articulare, reumatice;
 • stimuleaza regenerarea tesuturilor, fiind foarte eficient in caz de afectiuni ale pielii, varice, hemoroizi;
 • probleme acute si cronice ale intestinului subtire si gros;
 • si-a dovedit eficienta ca adjuvant in cazul problemelor cardio-vasculare;
 • imbunatateste starea fizica si psihica cu efecte majore in: depresie, stres, tulburari de somn, dezobisnuire de alcool, tutun si drog, perioada de convalescenta dupa boli, operatii, nastere;
 • pentru omul sanatos asigura o conditie fizico-psihica generala excelenta, fortifica organismul;
 • antiinflamator, antibacterian, antiviral;
 • grabeste epitelizarea;
 • astringent, analgezic, antitusiv;
 • germicid, fungistat, antihelmetic.

Utilizari ale gelului stabilizat din Aloe Vera:

 • tonic general: contribuie la armonizarea starii psihice si fizice generale;
 • reechilibreaza depresiile nervoase, astenia fizica si psihica;
 • in starile de imunodependenta;
 • stimuleaza capacitatea de regenerare proprie;
 • stari alergice;
 • scade glicemia, are efecte bune si in afectiunile cu care se asociaza, de obicei cu diabetul zaharat;
 • scade nivelul colesterolului;
 • infectii urinare;
 • imbunatatirea digestiei;
 • probleme ale pielii cum ar fi arsuri, muscaturi, intepaturi precum si diverse afectiuni minore;
 • probleme ale sistemului osos.
Recomandari privind folosirea gelului de aloe vera
In scopul prevenirii aparitiei unor probleme medicale sau pentru mentinerea starii de sanatate gelul de aloe vera se poate folosi in felul urmator: 2-3 cure anual cu durata de 2-3 luni de zile. Pentru favorizarea procesului de detoxifiere este important ca in timpul curei cu gel de aloe vera sa se consume un minim 2 litri lichide pe zi (ceai, apa, supa, sucuri naturale, etc.).
Mod de administrare:
- A se agita inainte de folosire.
- Se vor consuma 60 – 80 ml, de 1-2 ori pe zi.
Continut:
- 1 litru.

ALTE PRECIZARI:
- Este deja de notorietate ca factorul cheie în decizia de cumparare a gelului de aloe vera nu este gustul, ci cumulul de beneficii aduse organismului. Gelul de Aloe vera este o sursa excelenta de micronutrienti si oligoelemente cu actiune antiinflamatoare si analgezica. În plus, datorita acemannanului, unul dintre cei mai importanti compusi ai plantei, gelul de Aloe vera echilibreaza sistemul imunitar si induce o stare de bine întregului organism. Aceasta planta creste de obicei în zone cu soluri bogate în minerale, pe care le absoarbe si care, apoi, ne sunt prezentate noua sub forma biodisponibila.
Dupa desigilarea flaconului, gelul de Aloe vera ar trebui pastrat la frigider si consumat dimineata, pe stomacul gol, astfel încât sa nu fie afectat de enzimele si acizii secretati în stomac. Aici, polizaharidele pot fi total absorbite de celule speciale care le transfera apoi în fluxul sanguin exact sub forma în care ele se gaseau în planta. Consumul de gel aloe vera grabeste tranzitul intestinal, îmbunatateste absorbtia substantelor nutritive din alimente, în special absorbtia proteinelor.
Deseori sunt întrebat ce cantitate de gel de aloe vera ar trebui sa consumam. Cred ca tine de fiecare în parte, cantitatea variind de obicei între 100 si 150 de mililitri pe zi. În privinta copiilor sub doisprezece ani si persoanelor în vârsta, cantitatea se reduce. Ca regula, un copil de s,ase ani va consuma numai jumatate din cantitatea recomandata adultilor, iar un copil de trei ani numai un sfert, cu mentiunea ca nu este indicat pentru copiii sub un an. Dar de ce ar cumpara cineva Aloe Vera Gel, daca este unul dintre cele mai scumpe geluri de aloe vera de pe piata? Raspunsul este simplu: pentru calitatea pe care o ofera Aloe Vera Gel si pentru ca da rezultatele scontate. Exista produse similare cu pret, mai mic, însa în procesul lor de fabricare este diferit si de aici apar si diferente de calitate. Plantele noastre provin din culturi organice, sunt recoltate manual, ajung la fabrica de procesare în decurs de trei ore de la recoltare, unde aloina este îndepartata. Alte avantaje ale produsului nostru: nu este filtrat, nu este concentrat si toti stabilizatorii si antioxidantii din produs sunt obtinuti din surse naturale. Aloe Vera Gel reprezinta alegerea fireasca atunci când stii câte avantaje îti ofera!

PRET CONSUMATOR
PRET DISTRIBUITOR (REDUS CU 15%)
25.00 Euro
21.27 Euro
*** Pretul de vanzare este pentru aceia dintre dumneavoastra care nu vor sa-si procure o legitimatie de consumator, oricum GRATUITA, altfel spus consumatori ocazionali.

PRETUL DE DISTRIBUITOR (cu 15% mai mic decat pretul de consumator) este pentru aceia dintre dumneavoastra care FAC O COMANDA DE MINIM 50 EURO + TVA, si care aleg sa-si procure o LEGITIMATIE DE CONSUMATOR (GRATUITA), in felul acesta beneficiind de urmatoarele avantaje:

- reducerea de 15% este valabila PE VIATA;- pot recomanda si altora produsele Forever, fiind recompensati de catre firma Forever Living Products Romania cu bani;
- devenind consumatori fideli pot beneficia de reduceri de pana la 36%;
- pot comanda DIRECT LA FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nedepinzand de nimeni altcineva;
- dintr-un consumator multumit puteti dezvolta o afacere si beneficia de facilitatile planului de marketing ce ofera numeroase posibilitati de obtinere a unor venituri direct proportionale cu implicarea fiecaruia

– MATERIALE INFORMATIVE, PREZENTARI LIVE DE PRODUSE, SPRIJIN PENTRU DEZVOLTAREA UNEI AFACERI (pentru cei ce doresc acest lucru)

Ma intereseaza acest produs Forever

Adresa de email nu va fi facuta publica Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>